Professionele stickerlabels voor diamantbekleding
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Professionele stickerlabels voor diamantbekleding

Hervinden van orde en organisatie in uw Diamond Painting dankzij deze speciaal ontworpen stickers. Onmisbaar voor onderscheiden en identificeren ze zullen je werk enorm vergemakkelijken. Vervaardigd met een hoge kwaliteit 3M lijm voor een perfecte en duurzame hechting. Deze kleine wonderen 2 cm x 1 cm zal voldoen aan al uw opslagbehoeften. Geen wanorde en verwarring meer ! Deze labels zullen u in staat stellen een overzicht houden op uw diamanten, kleuren en afwerkingen. Een tijd winnen en'effectief om je te concentreren op het belangrijkste: creatie. Een een sluwe tool die hij absoluut in zijn borduurwerktuig moet hebben.

€ 21,99

€ 21,99 Exclusief belasting

Veiligheidsgaranties
Leveringsbeleid
Terugkeerbeleid
Omschrijving

Optimaliseer uw Diamond Painting met behulp van deze speciaal ontworpen plakborden methodische indeling strass en diamanten. Deze slimme opslagmachine zal snel essentieel om een perfecte organisatie te behouden.

Een formaat compact van 2 cm x 1 cm, kunnen deze labels gemakkelijk op uw dozen, vaten en andere opslagplaatsen worden geplaatst. Hun 3M hoogwaardige lijm geeft ze een duurzame hechting voor een betrouwbare markering.

Met deze labels kunt u identificeren met één oogopslag de kleur, vorm, grootte of afwerking van de diamanten in elke doos. Geen mengelmoes meer! Bewaar een overzicht over al uw middelen met een duidelijk en efficiënt classificatiesysteem.

De Diamond Painting is een kunst die rigoure en methode vereist. Door elk type diamant zorgvuldig te rangschikken, win je een waardevolle tijd en je kunt je volledig richten op het creatieve aspect. Geen verlies of verwarring meer !

Of u nu een beginnende of een ervaren borduurwerker bent, deze stickers zijn een onvermijdelijk om uw organisatie te optimaliseren. Zoek, identificeer, plannen met deze slimme tool. Een ingenieuze oplossing voor hoogwaardige diamanten creaties !

Beschrijving
Werkwijze voor uitvoering
Diamond Painting
Waarom voor ons kiezen?

Verwen uzelf met een premium kwaliteit diamond painting?

Onze hoogwaardige diamond paintings omvatten honderden modellen met weelderig gekleurde en rijk gedecoreerde motieven. Elk canvas van uitstekende kwaliteit is ontworpen met uitzonderlijke materialen: extra dik, slijtvast textiel, een lijmlaag aan de achterkant voor een gemakkelijke plaatsing, en genummerde decoratieve stukken van glanzende vierkante of ronde diamantjes.

Een creatieve en vermakelijke activiteit voor het hele gezin ?‍?‍?‍?

Deel quality time met het gezin dankzij het diamond painting. Deze leuke en ontspannende activiteit zal zowel jong als oud bekoren! Het principe is eenvoudig: plak de diamantjes een voor een op het voorbedrukte oppervlak om het prachtige motief te zien ontstaan. Stap voor stap werkt iedereen aan concentratie en creativiteit in een ontspannen sfeer.

Onverwachte therapeutische voordelen

Diamond painting is veel meer dan alleen een tijdverdrijf, het biedt tal van onverwachte voordelen. Het stimuleert het geheugen, verlicht stress en angst, maar bevordert ook concentratie en gemoedrust. Een echte kunst-therapie!

Een unieke wanddecoratie

Eenmaal voltooid, kan uw prachtige kunstwerk trots worden tentoongesteld als een origineel decoratief schilderij. Met of zonder lijstje brengt het een unieke en verfijnde toets aan uw interieur, terwijl het uw creatieve momenten vereeuwigt.

Een uitzonderlijk cadeau voor elke gelegenheid

Onze sets zijn het ideale cadeau voor allerlei gelegenheden: verjaardagen, Moeder-/Vaderdag, Kerstmis, geboorten... Laat een dierbare kennismaken met deze kalmerende creatieve kunst door een model te kiezen dat bij zijn/haar smaak past.

Word lid van de club van liefhebbers!

Fans van diamond painting, mis de kans niet om lid te worden van onze exclusieve club! Expertadviezen, tutorials, creatieve uitdagingen, u vindt er veel inspiratie om uw passie ten volle te beleven in een gemeenschap van liefhebbers.

Afmetingen voor alle niveaus

Onze canvassen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, van kleine beginners maten tot zeer grote XXL-stukken. Hoe groter het oppervlak, hoe indrukwekkender het uiteindelijke resultaat en de levensechte details. Aan u de keuze van de ideale afmeting op basis van uw behoeften en niveau!